Autoværksted til alle bilmærker

Er du på udkig efter et autoværksted, der kan reparere din bil? Hos Hærvejens Auto kan vi klare reparation af alle typer bilmærker. Fra vores værksted i Billund kan vi servicere din bil, så den kommer til at køre optimalt igen. Med vores mere end 30 års erfaring, har vi set lidt af hvert. Vi kan derfor helt sikkert også få din bil ud på landevejen igen.

Når du vælger os som dit foretrukne autoværksted, får du en dygtig mekaniker til at tage sig kærligt af din bil. Vi fokuserer på god kvalitet. Vi har veluddannede mekanikere, der sætter en stor ære i deres håndværk. Derudover holder vi os hele tiden opdateret inden for mekanikerfaget, så vi kan reparere din bil på den mest effektive måde.

​Uændret garanti, når du vælger vores værksted

​Når du vælger at sende din bil ind på vores værksted, kan vi garantere, at din garanti forbliver uændret. Vi benytter originale reservedele og tilbehør, der er med til at bibeholde din garanti fra bilproducentens side. Derudover er de originale reservedele også med til at sikre en længere holdbarhed.

Når du afleverer din bil på vores autoværksted, har vi alt det rette udstyr til at finde frem til, hvad der er galt med din bil, og hvor vi skal kigge nærmere. Vi har teknisk udstyr, der hjælper os med en hurtig og korrekt diagnose af bilen. Ønsker du at optimere din motor, så du skal bruge færre penge på brændstof, har vi også udstyr, der kan klare dette.

Lad os tage et kig på din bil

​Vi kan være løsningen på dine problemer, når din bil ikke vil køre længere, eller den begynder at sige underlige lyder. Vi finder hurtigt frem til fejlen og udbedrer den. Skal vi reparere din bil, kan du kontakte os på telefon 76 97 50 40​ eller på e-mail mail@haervejensauto.dk.

Bestil

reparation 

eller serviceeftersyn​

Her kan Du bestille, eller få et prisoverslag på service, dækskift eller reparation af skade på din bil ved at ringe eller sende en forespørgsel til os. Vi vender retur med svar og uforbindende prisoverslag hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEMÆRK: Tidsbestillingen er først gennemført, når du modtager en bekræftelse fra værkstedet​

Få finansieret dit bilkøb​

​Hos Hærvejens Auto tilbyder vi fordelagtig finansiering med en favorabel rente, når du køber en brugt bil hos os.

Kontakt os i dag, for at få finansieret dit næste bilkøb.

KONTAKT

Hærvejens Auto

Hva-bilsalg ApS
​Hedegårdsvej 7

7190 Billund

CVR: 39581035 

☎ Tlf.: 76 97 50 40​

✉ E-mail: mail@haervejensauto.dk