Et dækhotel med en komplet løsning

​Er du på udkig efter et dækhotel, hvor du kan opbevare dine sommer- og vinterdæk? Hos Hærvejens Auto kan vi opbevare dine dæk i de respektive sæsoner, hvor du ikke bruger dem. Vi ligger i Billund, hvor du kan få opbevaret din dæk tørt og sikkert, indtil du får brug for dem igen.

Fordelen ved at vælge vores dækhotel er, at vi kan tilbyde dig et sted at opbevare dine sommer- og vinterdæk i vinterhalvåret og sommerhalvåret. Dertil kan vi også tilbyde dig at af- og påmontere dine dæk, når sæsonen skifter. Du får en komplet løsning, hvor du altid kan være sikker på, at du kører med de rigtige dæk.

Du betaler kun 788 kr. inklusiv moms pr. sæson for opbevaring og omskiftning af dæk.

Køb dine dæk hos os

​Som dækhotel har vi også mulighed for at tilbyde dig nye dæk, når de gamle er ved at vær slidt ned. Vi forhandler flere forskellige mærker af bildæk. Du kan blandt andet vælge imellem dæk fra:

  • Michelin
  • Continental
  • Goodyear.

Vi kan tilbyde dig et dækhotel, hvor du både kan få opbevaret dine nuværende dæk, men også kan få udskiftet de gamle. På den måde skal du ikke rundt til forskellige forhandlere. Vi klarer det hele for dig ét sted. Når du vælger os som dækhotel, får du en løsning, hvor vi sørger for, at dine dæk bliver opbevaret rigtigt og dermed holder længere. Derudover sørger vi for, at dine dæk bliver skiftet optimalt.

Lad os være dit foretrukne dækhotel

​Vi kan være den ideelle løsning, når det skal være nemt for dig at have både sommer- og vinterdæk til din bil. Vi sørger for alt det praktiske. Du skal bare komme med din bil, når det er ved at være tid til at få skiftet sommerdækkene ud med vinterdæk og omvendt. Kontakt os på 76 97 50 40​ eller på e-mail mail@haervejensauto., hvis vi skal sørge for opbevaring af dine dæk.

Bestil

reparation 

eller serviceeftersyn​

Her kan Du bestille, eller få et prisoverslag på service, dækskift eller reparation af skade på din bil ved at ringe eller sende en forespørgsel til os. Vi vender retur med svar og uforbindende prisoverslag hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEMÆRK: Tidsbestillingen er først gennemført, når du modtager en bekræftelse fra værkstedet​

Få finansieret dit bilkøb​

​Hos Hærvejens Auto tilbyder vi fordelagtig finansiering med en favorabel rente, når du køber en brugt bil hos os.

Kontakt os i dag, for at få finansieret dit næste bilkøb.

KONTAKT

Hærvejens Auto

Hva-bilsalg ApS
​Hedegårdsvej 7

7190 Billund

CVR: 39581035 

☎ Tlf.: 76 97 50 40​

✉ E-mail: mail@haervejensauto.dk