Accept auto

Accept Auto A/S er et finansierings- og leasingselskab, der er etableret af en række forhandlere og værksteder i den frie del af autobranchen.

Vi arbejder uafhængigt af mærker og importører, og kan via Nykredit tilbyde finansielle produkter til køb af nye samt brugte biler og både til private og erhvervsdrivende.

Finansiering til private

Køberfinansiering via en købekontrakt er den mest anvendte finansieringsform for private. Vi kan finansiere såvel nye som brugte biler, hvor finansieringsperioden vil afspejle sund fornuft mellem bilens alder og levetid.

Den lovpligtige udbetaling på minimum 20% vil typisk dækkes af indbytningsværdien på din nuværende brugte bil. Du kan vælge mellem fast og variabel rente, og købekontrakten kan indfries, når det passer dig.

Finansiering til erhverv

Ønsker du som virksomhed at stå som ejer af bilen, kan du med fordel vælge en erhvervskøbekontrakt. Der er intet lovkrav om en mindste udbetaling, men du skal som udgangspunkt forvente en udbetaling svarende til 20% af bilens købspris.

Såfremt der er tale om finansiering af en varevogn, der kun bruges i erhvervsmæssig regi, skal du dog som minimum erlægge momsen som udbetaling, idet du får dette beløb retur fra SKAT i virksomhedens momsregnskab.

​Løbetiden tilpasses brugen af bilen. Du kan vælge mellem fast og variabel rente, og du har mulighed for at indfri købekontrakten, når det passer dig.​

Operationel Leasing

Ønsker du at bevare det likvide beredskab og på samme tid at kende dine driftsudgifter til bildriften i din virksomhed, skal du vælge operationel leasing.​

For uden accept auto har vi også et samarbejde med resurs Bank hvor vi tilbyder fiansering op til kr.150000 med o kr i udebtaling

Bestil

reparation 

eller serviceeftersyn​

Her kan Du bestille, eller få et prisoverslag på service, dækskift eller reparation af skade på din bil ved at ringe eller sende en forespørgsel til os. Vi vender retur med svar og uforbindende prisoverslag hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BEMÆRK: Tidsbestillingen er først gennemført, når du modtager en bekræftelse fra værkstedet​

Få finansieret dit bilkøb​

​Hos Hærvejens Auto tilbyder vi fordelagtig finansiering med en favorabel rente, når du køber en brugt bil hos os.

Kontakt os i dag, for at få finansieret dit næste bilkøb.

KONTAKT

Hærvejens Auto

Hva-bilsalg ApS
​Hedegårdsvej 7

7190 Billund

CVR: 39581035 

☎ Tlf.: 76 97 50 40​

✉ E-mail: mail@haervejensauto.dk